Tranzakció menedzsment

Tendereztetés, szerződéstárgyalás

Egy átlagos ingatlanbérleti szerződésben legalább húsz olyan speciális kitétel van, ami alapjaiban határozza meg, hogy a bérleti jogviszony a bérlőnek is előnyös-e. Mi ezeket a feltételeket a lehető legelőnyösebbre alakítjuk ügyfeleink számára. Lefolytatjuk a tárgyalásokat az ingatlanok tulajdonosaival vagy képviselőivel úgy, hogy a folyamat végén ügyfelünk olyan szerződést kössön, mely teljes mértékben az ő üzleti céljait szolgálja.

Akár bérlőként, akár vállalati felhasználóként van jelen ügyfelünk az adott bérleményben, mi abban segítünk, hogy a lehető legkedvezőbb feltételeket érje el a szerződéstárgyalások során. Így Ön nyugodt lehet afelől, hogy a bérelt vagy birtokolt ingatlan nem csupán a legmegfelelőbb az Önök helyszíni, létesítménybeli és szolgáltatási igényeit tekintve, hanem a legkedvezőbb költségek mellett (vagy akár kedvezőbben) üzemel.

Lekövetés

A megbízásunk nem akkor ér véget, amikor a bérleti szerződés aláírásra került, hanem akkor, amikor annak minden kitétele teljesül. Legyen az új ingatlan birtokbavétele, vagy a meglévő átépítése, bővítése, szakembereink végigkövetik a projektet. Csak akkor zárjuk le, amikor meggyőződtünk arról, hogy az ingatlantulajdonosok minden szerződéses ígéretüket teljesítették, és ügyfelünk működése garantáltan zavartalan.

Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!