Szolgáltatások

Akár bérlőként, akár vállalati felhasználóként működik ügyfelünk vállalkozása az adott ingatlanban, mi abban segítünk, hogy a leghatékonyabb működési környezetet valósítsa meg. Így Ön nyugodt lehet afelől, hogy a bérelt vagy birtokolt ingatlan nem csupán a legmegfelelőbb a vállalatuk helyszíni, létesítménybeli és szolgáltatási igényeit tekintve, hanem a legoptimálisabb költségek mellett üzemel.

Amikor ingatlan építésére vagy bérlésére vonatkozó döntés megszületik, precízen megtervezett eseménysorozat indul el. Legyen szó irodai, logisztikai célú vagy szállodai ingatlanról, műszaki projektmenedzsereink gondoskodnak arról, hogy a teljes folyamat minőségi és pénzügyi szempontból ellenőrizhető módon zajlik. Mindez biztosítékot d arra, hogy a projektek időben és a tervezett költségvetési kereten belül valósulnak meg.

Bevált mérési és kutatási technikákat használva reális képet adunk arról, hogy a jelenlegi munkahelyi környezet mennyire támogatja a funkcionalitást, a produktivitást, az elkötelezettséget, valamint a külső és belső kommunikációt.

Irodavezető, internetes oldalak, ingatlanos ismerős.... Ismert és bevált módszerek a sikertelen irodakeresésre. Mi abban hiszünk, hogy az ideális ingatlant csak úgy lehet megtalálni ha az ügyfél igényeit a lehető legpontosabb felmérjük, a keresésbe új, jövőbemutató szempontokat is tudunk vinni és a keresési folyamat során lefedjük a teljes piacot. Naprakészek vagyunk, a nem publikusan opciókat is ismerjük. Ügyfeleinknek megnyugtató, hogy az összes elérhető alternatíva közül tudják megtalálni a számukra ideális megoldást.

Egy átlagos ingatlanbérleti szerződésben több tucat olyan speciális kitétel van, ami alapjaiban határozza meg, hogy a bérleti jogviszony a bérlőnek is előnyös-e. Velünk megismerheti az összeset, és vállalkozása előnyére fordíthatja őket.

Tőkepiaci szakértőinkkel segítséget nyújtunk abban, hogy cége mobilizálni tudja ingatlanban lekötött tőkéjét, vagy éppen szabad tőkéjét ingatlanba fektesse.

Szállodai tanácsadó kollégáink átfogó tapasztalattal rendelkeznek az idegenforgalom és vendéglátás iparág fejlesztés és üzemeltetés.

Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!