Nálunk a vendég az első

Napjaink kihívást jelentő piaci környezetében a turizmus és az iparág ingatlanszereplői korábban talán soha nem tapasztalt változásokkal találkoznak. A belvárosi hotelek, vidéki gyógyszállodák és fürdők, wellnessközpontok üzemeltetőinek egyaránt a fő tevékenységükre kell koncentrálniuk, azt bővíteniük kell, és meg kell felelniük a tulajdonosok elvárásainak – mindez pedig jelentős változásokat hoz az ingatlanstratégiákban.

Magasan képzett szakembergárdánk átfogó gyakorlati tapasztalatot szerzett a vendéglátás és ingatlanüzemeltetés legfontosabb szerepköreiben. Tudásunkkal és tapasztalatunkkal segítünk az üzemeltetőknek megtalálni a megfelelő ingatlanokat, a fejlesztőknek kidolgozni a megfelelő finanszírozási és szakmai működtetési kombinációt, a tulajdonossá vált finanszírozóknak megtalálni a legjobb átmeneti megoldást az ingatlanokhoz, a befektetőknek pedig megtalálni a legjobb feltételekkel a legkedvezőbb belépési pontokat.

Folyamatosan követjük a piaci trendeket, és alapos piackutatásainknak köszönhetően azt is számon tartjuk, hogy merre helyezkednek el ügyfeleink versenytársai.

A vendéglátásban szerzett tapasztalatainak köszönhetően kollégáink számos nemzetközileg is elismert projektben vettek részt. Büszkék vagyunk arra, hogy az új szállodák és vendéglátó egységek nyitásával csapatunk is hozzájárul Budapest és Magyarország fejlődéséhez.

Hogyan segített a VLK Cresa megtalálni a Budai Vár prominens ingatlanát a Starbucks számára? Az együttműködés részleteit megtalálja referenciafilmünkben!
Bővíteni szeretné, vagy megnyitná új vendéglátó egységét? Keressen fel minket, szakértő csapatunk segít a céljai elérésében!