Szállodai- és vendéglátói tanácsadás

Napjaink kihívást jelentő piaci környezetében a turizmus iparág ingatlanszereplői korábban talán soha nem tapasztalt változásokkal találkoznak. A belvárosi hotelek, vidéki gyógyszállodák és fürdők, valamint wellness központok üzemeltetőinek egyaránt a fő tevékenységükre kell koncentrálniuk, azt bővíteniük kell, és meg kell felelniük a tulajdonosok elvárásainak. Mindez pedig jelentős változásokat hoz az ingatlanstratégiákban.

Magasan képzett szakembergárdánk átfogó gyakorlati tapasztalatot szerzett a vendéglátás és ingatlanüzemeltetés legfontosabb szerepköreiben. Tudásunkkal és tapasztalatunkkal segítünk az üzemeltetőknek megtalálni a megfelelő ingatlanokat, a fejlesztőknek kidolgozni a megfelelő finanszírozási és szakmai működtetési kombinációt, a tulajdonossá vált finanszírozóknak megtalálni a legjobb átmeneti megoldást az ingatlanokhoz, a befektetőknek pedig megtalálni a legjobb feltételekkel a legkedvezőbb belépési pontokat.

Új beruházásban gondolkodik? Végigkísérjük a tervezést, műszaki projektmenedzsmenttel pedig segíteni tudunk az építés és kivitelezés legfontosabb fázisaiban.