Rólunk mondták

CTP Invest, spol. s.r.o.

"Nagyon kellemes és egyenes tárgyalásokban volt részem a VLK Cresa-val. Bízom benne, hogy a jövőben is lesz lehetőségünk együttműködni. "

Tomas Budar

Regional Director - CTP Invest, spol. s.r.o.

GSI Hungary Kft.

"A GSI nagyon értékeli a VLK Cresa utóbbi három évben nyújtott segítségét és szakmai hozzájárulását – kiváló üzleti partnereknek bizonyoltak."

Jason Colwell

Korábbi ügyvezető igazgató - GSI Hungary Kft.

AMC

"Mi televíziós műsorok és csatornák gyártsához értünk, az ingatlantárgyalásokhoz kevésbé. Időnként erre is szükség van, amikor lejár egy bérleti szerződés. Amikor úgy döntöttünk, hogy kiszervezzük az ingatlannal kapcsolatos tárgyalásokat, a VLK Cresa-t választottuk. Jó döntésnek bizonyult, hiszen időt, energiát, és pénzt spóroltak meg nekünk. "

Málnay B.Levente

CEO - AMC Networks Central Europe Kft.

Lufthansa Systems

"Munkatársaim nevében szeretném megköszönni a VLK Cresa és csapata által nyújtott kimagasló munkát. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy jó döntést hoztunk a fennálló bérleti szerződésünk meghosszabbításával, lényegesen jobb feltételek mentén. Partnerségünk a VLK Cresa-val új szintre emelte a tanácsadókkal történő együttműködésünk színvonalát. "

Szabolcsi Attila

ügyvezető igazgató - Lufthansa Systems Kft

BAT

"Okos döntés volt egy megbízható bérlőképviselőt, a VLK Cresa-t, és lelkiismeretes csapatát megbízni a sikeres eredmények elérése reményében. Hálásak vagyunk a projektben tanúsított erőfeszítésükért, elszántságukért, lelkesedésükért, és szakmaiságukért. A BAT teljes mértékű képviselőjeként, a VLK Cresa hozzájárult irodánk színvonalának emeléséhez, miközben jelentős megtakarításokat értünk el rugalmas módszerekkel. "

Stefan Lotz

korábbi pénzügyi igazgató – Közép-Európa - British American Tobacco

NNG

"Nagy örömünkre szolgált a VLK Cresa-val együtt dolgozni a projekt ötletének felmerülésétől kezdve. A piac magas szintű ismeretéről és kimeríthetetlen energiaforrásról tettek tanúbizonyságot a stratégiai tervezés, majd a kivitelezés során is. Ez hozzájárult ahhoz, hogy az NNG alternatív megoldásokat találjon jelenlegi és jövőbeli irodai helyigényeire. Szeretném megköszönni a VLK Cresa munkatársainak a nagy erőfeszítést és magas szintű piaci ismereteiket, amelyek egy kíváló ingatlan biztosítását eredményezték, miközben jelentős időt és pénzt takarítottak meg az NNG számára. Bizonyossá vált, hogy szolgáltatásaikra nagy szükség volt, és nélkülük a projekt kimenetele sokkal kétségesebb lett volna. Igazi szakértelem és szervezettség mutatkozott meg az együttműködés során. Erősen ajánlom a VLK Cresa-t bármilyen vállalat számára, amely magas színvonalú ingatlanpiaci tanácsadói szolgáltatást keres. "

Szombathelyi Péter

operatív igazgató - NNG

Adecco Magyarország

"Nagyon értékeltem, hogy az átalakítás során a projektvezető és műszaki vezető is támogatott és nagyon sok tanácsot adtak. Jelen voltak a lényeges döntések során, bármikor fel tudtam őket hívni. Nélkülük sokkal nehezebb lett volna lebonyolítani a munkát. Amikor a bérbeadóval kellett egyeztetni, a projekvezető lépett fel az érdekünkben. Ez is nagyon sokat segített."

Tóth Ildikó

HR Menedzser - Adecco Magyarország

Adecco Magyarország

"Köszönöm szépen szépérzékedet és igényességedet, amely végigkísérte az iroda épülését és szépülését.   Köszönöm mind a projektvezetőnek, mind a műszaki vezetőnek – kollégáim nevében is – a remek munkakörnyezetet, melyet megálmodtunk és Ti megvalósítottatok!"

Hortobágyi László

szolgáltatási vezető - Kelet-Magyarország - Adecco Magyarország
Tekintse meg különböző projektjeinket, hogy többet is megtudjon a partnereinkkel kialakított sikeres együttműködéseinkről!