Munkahelyi környezetfejlesztés

Napjainkban, mikor a munka természete folyamatosan változik, a vállalatok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy ideális munkahelyi környezetet teremtsenek munkatársaik számára. Annak a helyszínnek, ahol napjaink minimum harmadát töltjük, inspirálónak és technológiai szempontból is kielégítő színvonalúnak kell lennie, hogy a vállalat hosszú távon meg tudja tartani munkatársait, valamint kreatív gondolkodásra inspirálja őket.

Hatékonyságelemzés

Elemezzük a cég jelenlegi elhelyezését és a létszámhoz, valamint a justify folyamatokhoz való illeszkedését. A cég jövőbeni terveinek és vállalati céljainak ismeretében javaslatokat teszünk a bérelt terület optimalizálására, funkcióváltásokra, és áttervezésre. Bevált mérési és kutatási technikákat használva reális képet adunk arról, hogy a jelenlegi munkahelyi környezet mennyire támogatja a funkcionalitást, a produktivitást, az elkötelezettséget, valamint a külső és belső kommunikációt.

W.E.B – Workplace Employer Branding

Tapasztalataink szerint még mindig meglepően nagy különbségek vannak a külső és belső vállalati kommunikáció hatékonysága terén. Pedig a tehetséges, produktív és lojális munkaerőért folytatott verseny egyre fontosabb minden cég életében. Az „employer branding” szakterület vizsgálja, hogy mennyire koherens a vállalat külső és belső kommunikációja, illetve annak különböző megjelenései a munkahelyen belül. Mi az, amit a vállalat külső- és belső ügyfeleinek magáról kommunikál, és ebből mit érzékelnek a munkavállalók a munkahelyi környezeten belül, és azon keresztül.

Cége hozzájárul a kollégák és munkafolyamatok maximálisan hatékonyságához? Ha úgy gondolja, cégének még van hova fejlődnie, mi segítünk az eszközök megteremtésében!