IRODÁKRA
SZABOTT
MEGOLDÁSOK

A vállalkozások a márkanevükhöz hű irodát keresnek munkatársaik számára. Olyan helyre szeretnének költözni, amely tükrözi a vállalati kultúrát, és ami az új tehetségek megszerzésének eszközéül is szolgál. Figyelembe vesszük azt a nem elhanyagolható tényezőt, hogy az irodabérlés és ahhoz kapcsolódó költségek a vállalat második legnagyobb mértékű kiadása. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy az aktuális ingatlanpiaci trendeknek megfelelő objektív, számukra fontos információt szolgáltatjuk, és ennek megfelelően keressük meg a legoptimálisabb konstrukciót.

A vállalatok legértékesebb erőforrása az emberi erőforrás, a munkatársak. Az ő munkateljesítményük alakulásában fontos szerepet játszik a munkahelyi környezet. Az ideális helyszín és a cég mindennapi üzletmenetét kiegészítő szolgáltatásokat nyújtó épület megtalálásához, illetve a legmegfelelőbb irodai terület kialakításához naprakész piaci ismeretek szükségesek. Ráadásul, az ingatlanfejlesztők és épülettulajdonosok gyors és közvetlen elérése is elengedhetetlen. Bérlőképviselőként, ebben a soktényezős döntéshozatalban nyújtunk segítséget.

Kizárólag a bérlőket képviseljük. Így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy csakis az ő érdekeiért állunk ki a bérbeadóval, az ingatlanügynökökkel, vagy a fejlesztőkkel való bérleti tárgyalások során. Tevékenységünk a mikrotól a nagyvállalatig minden cégméretet lefed. Minden esetben az ügyfél igényeit meghallgatva a vállalkozás működését vizsgáljuk meg, majd ennek megfelelően keressük meg a legmegfelelőbb bérleményt, gazdasági és stratégiai szempontok alapján. A projekt méretétől függetlenül, szakértelmünkkel támogatjuk ügyfeleinket az irodahelyiség megszerzésétől a beköltözésig, és segítünk az üzemeltetéssel kapcsolatos költségek karbantartásával is.

Kérdései vannak irodája kapcsán?

Ha úgy gondolja, vállalata válaszút előtt áll ingatlanával kapcsolatban, és szeretne egy átfogó képet kapni a jelenlegi kereskedelmi ingatlanpiacról, lépjen velünk kapcsolatba!
Bérlőképviselet
Ideális munkakörnyezet, személyre szabott megoldással. Segítünk megteremteni a vállalatának legkedvezőbb munkahelyet.