KULCS A NÖVEKEDÉSHEZ

Legyen szó regionális logisztikai szolgáltatócégről, helyi ipari termelővállalatról, vagy több bérlővel működő professzionális befektetőről, ipari és logisztikai ingatlanokra specializálódó munkatársaink tapasztalatukkal és kapcsolatrendszerükkel segítenek ügyfeleinknek abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki az adott telephely vagy épület adottságaiból. Kelet-Közép-Európa egyre fontosabb szerepet tölt be az európai kelet-nyugati és észak-déli irányú áruforgalom lebonyolításában. A rendelkezésre álló infrastruktúra, a fejlett szolgáltatások, a stabil piaci szereplők és a számos sikertörténet mind garanciát nyújtanak a zökkenőmentes működésre.

Cégünk szakértői gárdája készséggel áll ügyfeleink rendelkezésére a lehetséges helyszínek felkutatásában, a telephelyek kiválasztásában, az épületek felmérésében, értékbecslésében, az objektumok tervezésben, a bérleti- és adásvételi ügyletek kezelésében, a műszaki projektmenedzsmentben.

A folyamatos úthálózat-fejlesztésnek és településfejlesztésnek, valamint a Közép-Kelet-Európa országai által meghirdetett beruházási ösztönzőknek köszönhetően a régió ideális célpont ipari és termelési létesítmények számára. Tisztában vagyunk azzal, hogy míg az ingatlan talán csak egy a létesítmények helyszínének kiválasztásakor figyelembe vett tizenegynéhány tényező közül, Közép-Kelet-Európában sokat nyomnak a latban az egyéb fontos szempontok, mint például az adott ország politikai helyzete, az adózás, a képzett és költséghatékony munkaerő kínálata.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy közösen megállapítsuk, melyik ország, régió vagy város szolgálhat megfelelő helyszínül cégük új telephelyének, vagy melyik meglévő épületekben működhetne ideálisan az Önök termelőüzeme.

Világszínvonalú gyártóüzem, ideális munkakörnyezetben?

Hogyan segítettünk a GSI Hungary-nak ennek elérésében? Tudjon meg többet referenciafilmünkből!
Ha úgy látja, hogy telephelye bővülésre szorul, és szeretne egy teljes körű áttekintést kapni üzleti lehetőségeiről, várjuk jelentkezését!