Ingatlankeresés

Helyzetelemzés, igényfelmérés

Az előkészítő munka során elemezzük az adott vállalat jelenlegi helyzetét, működését, jövőbeni terveit, és céljait. A múlt és jelen tapasztalataiból kiindulva meghatározzuk azokat a paramétereket, melyek alapján megszülethet a tökéletes új megoldás. Figyelembe veszünk minden olyan „hard” és „soft” paramétert, amely egy ingatlannal kapcsolatos döntést befolyásolhat.

Projekttervezés
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobban megértsük partnereink üzleti céljait és motivációit. A legkülönfélébb tényezők alapján tudunk tervezni, és az igényekhez illeszkedő ingatlan megoldást keresni. Célunk az, hogy minden üzleti igényt kielégítő és költséghatékony megoldást hozzunk.

Alternatívák elemzése, kiválasztás

A piac egészét vizsgáljuk: piackutatóink folyamatosan keresik és frissítik az elérhető ingatlanok paramétereit. Minden tulajdonos és közvetítő által kínált ingatlant nyilvántartunk saját adatbázisunkban, és ügyfeleinknek elérhetővé teszünk. A keresési paraméterek szerint “terepmunkával” is kiegészítjük a projektet, hogy olyan “off-market” lehetőségeket találjunk, melyek a piacon, nyilvánosan nem elérhetőek. Minden szóba jöhető ingatlan tulajdonosától az ügyfél igényeinek megfelelő részletességű ajánlatot kérünk be, az ajánlatokat ingatlanszakmai és pénzügyi szempontból egyaránt értékeljük. Igény szerint műszaki és üzemeltetési költség auditálást végzünk, illetve minden fontos és lehetséges szerződéses feltételről előzetesen tárgyalunk ügyfelünk képviseletében. Ezáltal lesz teljes körű és objektív a különböző ingatlanok által nyújtott megoldások összehasonlítása, majd az ügyféllel közösen tudjuk a vállalata számára legoptimálisabb bérleményt kiválasztani.

Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!