Ingatlanbefektetések

Kényszer vagy lehetőség – mindkét esetben tőkepiaci szakértőinkkel segítséget nyújtunk abban, hogy cége mobilizálni tudja ingatlanban lekötött tőkéjét, vagy éppen szabad tőkéjét ingatlanba fektesse. Felesleges kapacitások hasznosítása, albérletbeBérlőképviselet adása, esetleg eladása és visszabérlése – ezek mind megvalósítható módjai a tőkefelszabadításnak.
 Kedvező ingatlanpiaci körülmények és egyértelmű vállalati stratégia esetén a saját ingatlanba való befektetés is hatékony tőkefelhasználási alternatíva lehet. 
Amint meghatároztuk az üzleti célokat és a legmegfelelőbb pénzügyi feltételek, széleskörű lehetőségek közül ajánljuk a leginkább testhezálló ingatlanbefektetési opciókat.

A különböző befektetési eszközök közül a kereskedelmi ingatlanok továbbra is nagy mértékben vonzzák a befektetőket. Cégünk segítséget nyújt a magán- és intézményi befektetőknek abban, hogy beruházási elképzeléseiket megvalósítsák, megtalálják az elképzeléseiknek megfelelő ingatlant – legyen szó új fejlesztésű ingatlanról, cash flow-t termelő eszközről vagy kiemelkedő fontosságú “zászlóshajó” ingatlanról, vagy akár “distressed” ingatlanról.

Napjainkban Kelet-Közép-Európa minden eddiginél sokszínűbb lehetőségeket kínál a befektetőknek. Akár stabil jövedelmet hozó, alacsony kockázatú ingatlant keres a befektető, akár magas kockázattal és magas hozammal járó ingatlant szeretne találni a befektető, mi segítünk abban, hogy az egyéni befektetői szempontoknak megfelelő ingatlant tudják megtalálni.

Az egész kelet-közép-európai régióban az ingatlanpiacokon egyre gyakrabban előforduló “workout” (finanszírozási átstrukturálási) helyzetekben szakértői segítséget nyújtunk a workout alapoknak és a tőkeberuházóknak abban, hogy megtalálják a számukra legkedvezőbb befektetési lehetőségeket minden ingatlankategóriában.

Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!