Ferihegy 3 Fejlesztési Terület ELADÓ

Ferihegy 3 Fejlesztési Terület ELADÓ

A befektetési lehetőség

  • 58 hektárnyi fejlesztési terülte közvetlen kapcsolattal az M0 /M5 autópályával
  • 20 kilométerre Budapest belvárosától
  • 3,5 kilométerre a Ferihegy Liszt Ferenc Reptértől
  • a terület 75% átminősítésre került mint ipari fejlesztési terület
  • 207.000 m2 további terület elérhető a szomszédságban

Összefoglaló

A Cresa befektetési csapata kizárólagos megbízás alapján eladásra kínálja a Ferihegy 3 fejlesztési területeket a Liszt Ferenc Budapesti Reptér mellett. A Vecsési fejlesztési területek egy 800.000 m2 nagyságú területet ölel fel. A területek eredeti besorolása gyümölcsös, erdő, gyümölcsös ültetvény és horgásztó. Mára viszont ebből 44 hektár átminősítésre került mint ipari fejlesztési terület, és további 15 hektárra folyik az átminősítési folyamat. A területek már 20 éve privát családi tulajdonban vannak.
A fejlesztési területek 3,5 kilométerre találhatóak a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Reptértől, közel a főváros közigazgatási határához. Az M0 és a M5 autópálya közvetlen közelében, valamint a 4-es főút is itt található amelyet jelenleg autópályává építenek át.
Az elhelyezkedésének és könnyű megközelíthetőségének köszönhetően a területek kivételes lehetőséget jelentenek egy logisztikai vagy ipari fejlesztésnek.
A következő táblázat részletesen bemutatja a területeket és a területi besorolás státuszokat.

Fejlesztési potenciál

Az eladó már rendelkezik a terület rendezési megállapodással  a területek első két fázisára (0195/21-50 és 0195/18) a helyi önkormányzattal. A 0195/9 terület átminősítését illetőleg egy elsődleges megegyezés született a felek között és zajlik az átminősítési folyamat.
A fejlesztési területek rendelkeznek a fejlesztéshez szükséges energia kapacitásokkal és az eladó az eladás előfeltételeként megegyezett a kerozin csövek áthelyezésében amelyek jelenleg a területen haladnak át. A maximális beépíthetőség 45% és 12 méter magas (opció 40 méterig) épület építhető.
A Ferihegy 3 fejlesztési terület egy izgalmas fejlesztési lehetőséget jelent a jóváhagyott ipari besorolásnak és a rendkívül jó közlekedési lokációjának köszönhetően. Valamint ez az elérhető utolsó ilyen méretű fejlesztési lehetőség a környéken, Budapest közelében, ahol egy logisztikai vagy ipari központ fejlesztése elkezdhető majdnem rögtön a megvételt követően.

Ha szeretne többet megtudni a részletekről letöltheti az angol nyelvű brosúrát (kattintson IDE) vagy keresse a Losonci György kollegánkat az alábbi elérhetőségen.

Losonci György
glosonci@cresa.com
M: +36 30 628 1344