Bérlőképviselet

Az ingatlan egy üzleti eszköz: hozzájárul a vállalati arculat és kultúra kialakításához, a legjobb szakemberek megszerzéséhez, és nem utolsósorban a vállalat jövedelmezőségéhez.

A VLK Cresa célja, hogy a vállalati döntéshozók időt, energiát és pénzt takarítsanak meg a bérlőképviselet eredményeként, és a mindennapi üzletmenetre tudjanak koncentrálni, miközben az ingatlanukból a legtöbbet hozzák ki.
Bérlőképviseleti és ingatlan-tanácsadási szolgáltatásaink kiterjednek az irodai, ipari és logisztikai ingatlanokra, valamint a szállodákra és vendéglátó egységekre. A független bérlőképviselet teszi lehetővé ügyfeleink számára, hogy az ingatlanpiacról átfogó, objektív szakmai alapokon álló képet kapva a lehető legoptimálisabb irodát, üzlethelyiséget, vagy telephelyet válasszanak ki, anélkül, hogy kompromisszumot kelljen kötniük.

Egy vállalat működése során átlagosan 3-5 évente jelentkezik a használatban lévő ingatlannal kapcsolatos döntés meghozatala, a maradás vagy költözés kérdése, illetve a bérleti feltételek újratárgyalása. Szakmai csapatunk nem csak abban segít, hogy az ügyfél könnyedén áthidalja ezt a folyamatot, hanem mindent megtesz annak érdekében, hogy a bérlő előnyére fordítsa. Legyen az költözés vagy hosszabbítás, tanácsadóink és projektmenedzsereink a bérlő céljait és érdekeit szem előtt tartva egyeztetnek a bérbeadóval a teljes folyamat során, a bérlő helyett járnak el a legszakmaiabb kérdésekben, és a legoptimálisabb szerződési feltételeket teremtik meg számára.

Az ingatlanválasztás stratégiai kérdés 

Az ingatlankeresést stratégiai szempontok határozzák meg. Ügyfeleinkkel felmérjük a vállalat operatív működését és céljait annak érdekében, hogy megértsük, milyen igények mentén kell a legjobb megoldást megtalálni. A sikert abban látjuk, amikor olyan ingatlant találunk ügyfeleink számára − vagy a meglévőt alakítjuk át oly módon −, hogy az a gyorsan változó üzleti igényeket is kielégíti, és amennyire lehet, felkészíti a céget a jövőre. Célunk, hogy ügyfeleinknek megmutassuk: az ingatlan lehet sokoldalúan használható stratégiai eszköz, és többé válhat, mint egy egyszerű iroda vagy telephely.

Ezt az egyedülálló megközelítést egy sor integrált szolgáltatás egészíti ki, amely az ingatlan típusait és életciklusának összes fázisát lefedi. Az ügyfél igényeinek felmérésétől kezdve végigkísérjük a tervezési és kivitelezési folyamatokig, majd a beköltözést követően figyelemmel kísérjük a vállalat és a bérbeadó viszonyát, továbbá, segítünk az új környezetben való beilleszkedésben. Tanácsadóink stratégiai gondolkodása megalapozza ezen szolgáltatások taktikai kivitelezését, amely a megbízóink számára költségmegtakarításhoz, eredményesebb üzletmenethez, és hatékonyabb működéshez vezet.

Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!