Bérlőképviselet

OBJEKTÍV TANÁCSADÁS

Küldetésünk a kezdetektől változatlan: kizárólag az irodai,  ipari és kereskedelmi ingatlanok bérlőit és felhasználóit képviselni. Meggyőződésünk, hogy csakis a bérbeadóktól független bérlőképviselet teszi lehetővé a vállalatok döntéshozói számára, hogy az ingatlanpiacról átfogó, szakmai alapokon álló képet kapjanak, így a legoptimálisabb irodát, telephelyet, vagy üzlethelyiséget választhatják ki. Ügyfeleinknek segítünk felkutatni a rendelkezésre álló alternatívákat, közösen kialakított szempontrendszer alapján kiválasztjuk a legjobb megoldásokat és az üzleti és stratégiai céloknak megfelelően végigvisszük a sikeres megvalósítást.

Bérlőképviselet

EGY OLDALON ÁLLUNK

Bérlőképviseleti tanácsadást sokan nyújtanak, de senki nem végzi ezt a munkát úgy, ahogyan mi: konfliktusoktól mentesen. A legtöbb ingatlantanácsadó munkájának zömét ingatlanbefektetőknek, tulajdonosoknak nyújtott szolgáltatások adják. Mi csak bérlőknek, csak a vállalati ingatlanok felhasználóinak dolgozunk. Más ügynökségek bérbeadókat és bérlőket is képviselnek egyszerre, a VLK Cresa egy adott ügylet során kizárólag az ingatlant bérlő vagy használó vállalkozás képviseletében lép fel, és nem bonyolódik esetleges érdekütközési helyzetekbe. A bérlőképviseleti megközelítés az, ami garantálni tudja, hogy egy adott ingatlanprojektből egy vállalkozás a számára legtöbbet hozza ki.

Bérlőképviselet

GARANTÁLT EREDMÉNYEK

A VLK Cresa csapata szakértelmet és erőforrást nyújt ahhoz, hogy  idő, energia és pénz megtakarítása mellett egy vállalat a legjobb eredményeket érje el az ingatlanával. Abban segítünk, hogy a cég saját működésére és tevékenységére tudjon koncentrálni, miközben az ingatlanából a legtöbbet hozza ki. Tapasztalt és elkötelezett kollégáink azért dolgoznak, hogy ügyfeleink vállalati ingatlannal kapcsolatos céljai a piaci körülmények között kiemelkedően teljesüljenek.

CSAPATUNK

Mi hiszünk benne, hogy az ön üzleti vállalkozása jobbat érdemel. Egy jobb partnert, aki a bérlők igényét helyezi első helyre. Ezért a Cresa missziója, hogy a bérlőket képviselje világszerte.

Legújabb bejegyzéseink

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információ

Írjon a hungary@cresa.com e-mail címre, vagy várjuk hívását a (061) 632 1400-as telefonszámon!