VLK CRESA

Cégünk 2015-ben stratégiai partnerségbe lépett a Cresa-val, amely eredményeként új névvel, VLK Cresa-ként folytatjuk működésünket a korábban ismert, 2008-ban alapított VLK Consulting helyett. Ez a maga nemében egyedülálló, professzionális és világméretű háttér teszi lehetővé, hogy azonos üzleti filozófia mentén nyújtsunk ügyfeleinknek kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat a közép-európai régió országaiban. A partnerségnek köszönhetően munkatársaink immár Közép-Európa hat országában – Ausztria, Bulgária, Csehország, Magyarország, Románia, és Szlovákia – kínálnak személyre szabott ingatlanpiaci megoldásokat irodai, ipari, kereskedelmi és szálloda iparágakban. Célunk, hogy ügyfeleinknek megmutassuk: hogy minden ingatlan keresés mögött egy üzleti stratégia áll és az ingatlan lehet sokoldalúan használható stratégiai eszköz.

CRESA GLOBAL

A Cresa, Bostonban alakult 1993-ban és mára már a világ legnagyobb független, vállalati ingatlan-tanácsadással foglalkozó társasága, aki kizárólag bérlőket képvisel.
Ez a globális jelenlét teszi lehetővé, hogy a Cresa hálózatában működő irodák ugyanazon a magas színvonalon és értékek mentén nyújtsanak konfliktusmentes bérlőképviseleti szolgáltatást a világon már több, mint 86 irodában, akár a világ több pontjában aktív multinacionális vállalat számára is. Sikeres nemzetközi projektjeink bizonyítják, hogy a Cresa kollégái azonos objektív szakértelem mentén kínálják a legoptimálisabb ingatlanpiaci megoldásokat nemzetközi ügyfeleink számára, legyen szó független bérlőképviselet, tranzakció menedzsment, project menedzsment, tanácsadás, ingatlan befektetések, lokáció stratégia és munkahely-kialakítási stratégiáról.

CSAPATUNK

Mi hiszünk benne, hogy az ön üzleti vállalkozása jobbat érdemel. Egy jobb partnert, aki a bérlők igényét helyezi első helyre. Ezért a Cresa missziója, hogy a bérlőket képviselje világszerte.
Vállalata több országban rendelkezik irodával? Mi is. Ha cége globális terjeszkedésben gondolkodik, engedje meg, hogy bemutassuk a Cresa Global kollégáit!