VLK CRESA

Cégünk 2015-ben lépett stratégiai partnerségbe a Cresa-val, amely eredményeként új névvel, VLK Cresa-ként folytatjuk működésünket a korábban ismert, 2008-ban alapított VLK Consulting helyett. Ez a maga nemében egyedülálló, professzionális és világméretű háttér teszi lehetővé, hogy azonos üzleti filozófia mentén nyújtsunk ügyfeleinknek még kiemelkedőbb színvonalú és lefedettségű szolgáltatásokat a közép-európai régió országaiban. A partnerségnek köszönhetően munkatársaink immár Közép-Európa hat országában – Ausztria, Bulgária, Csehország, Magyarország, Románia, és Szlovákia – kínálnak személyre szabott ingatlanpiaci megoldásokat irodai, ipari, és kereskedelmi ingatlanok bérlői és felhasználói számára. Célunk, hogy ügyfeleinknek megmutassuk: az ingatlan lehet sokoldalúan használható stratégiai eszköz, és többé válhat, mint egy iroda vagy telephely.

CRESA GLOBAL

A Cresa a világ legnagyobb független bérlőképviselettel és vállalati ingatlan-tanácsadással foglalkozó társasága. Az 1993-ban alapított bostoni cég az elmúlt több mint húsz év során mára közel 100 irodára bővült világszerte. Ez a globális jelenlét teszi lehetővé, hogy a Cresa hálózatában működő irodák ugyanazon a magas színvonalon és értékek mentén nyújtsanak bérlőképviseleti és projektmenedzsmenti szolgáltatást, akár a világ több pontjában aktív multinacionális vállalat számára is. Sikeres nemzetközi projektjeink bizonyítják, hogy a Cresa kollégái azonos objektív szakértelem mentén kínálják a legoptimálisabb ingatlanpiaci megoldásokat nemzetközi ügyfeleink számára.

CSAPATUNK

Munkastílusunkat a lelkesedés, az elkötelezettség és a részletekre való odafigyelés jellemzi. Az egyetlen dolog, ami érdekel bennünket ugyanaz, ami ügyfeleinket is érdekli: az eredmények.
Vállalata több országban rendelkezik irodával? Mi is. Ha cége globális terjeszkedésben gondolkodik, engedje meg, hogy bemutassuk a Cresa Global kollégáit!