Starbucks – Hilton

A Starbucks a világ egyik legismertebb nemzetközi kávéházlánca, mely több mint 20 000 kávéházat üzemeltet világszerte. Budapesten 2010 óta összesen 10 üzletet nyitott, melyek közül a második budai kávézó helyszínének megtalálása jelentette a legnagyobb kihívást.

ELÉRT EREDMÉNY

Buda kiemelkedő lokáció, KÉT márka együtt, Egyedi megoldás

MÉRET

230 m2

ELHELYEZKEDÉS

Hilton Citadella, Budapest

Kulcsfontosságú Budai Lokáció a Várban

A Starbucks elhivatott volt, hogy kulcsfontosságú Budai lokációban nyisson új üzletet, de nem talált megfelelő ingatlant.
A szakértő csapatunk miután minden lehetséges opciót megvizsgáltak, egyedi megoldást ajánlottak, egy nemzetközi ismert márkával való társulás révén, a Hilton egy kihasználatlan kiskereskedelmi területét átalakítva.

A MEGOLDÁS

A bolt előzőleg szuvenír boltként működött, rendkívül jó láthatósággal egy frekventált turista helyen, de hiányzott a megfelelő koncepció, hogy jól működő üzlet legyen. A Starbucks-nak rendkívüli lehetőséget biztosítva, hogy egy jól működő kávézót nyithasson egy frekventált turista helyen.
A megfelelő hotel és kiskereskedelmi szakértőink segítéségével sikerült egy mindkét fél számára előnyős üzleti megoldást kialakítani.

Tudja, milyen szempontokat kell figyelembe venni új üzlethelyiség keresése során?