NNG

Az NNG budapesti alapítású navigációsszoftver-gyártó cég, mely napjainkra az autóipar egyik meghatározó globális beszállítója. Jelenleg a világ 6 kontinensén összesen 12 irodát és 4 képviseltet tart fent, ahol közel 1000 fő dolgozik. Termékeik több mint 190 országban, 50 nyelven érhetőek el.

ELÉRT EREDMÉNY

A bérleti díj 20% a piaci árak alatt, Iroda bővülés gyalogos távolságra, Új szerződés ugyanolyan kedvező feltételekkel

MÉRET

9.000 m2 iroda

ELHELYEZKEDÉS

Szépvölgyi Business Park, Budapest

HQ bővítés gyalogtávolságra

HQ bővítés Az NNG kérése és elképzelése szerint két lokációból egy székházba kellett költöztetni munkatársait, lehetőleg a budai zöldövezetbe, és a munkatársak számára könnyen megközelíthető helyre. Fontos szempont volt a további folyamatos terjeszkedés lehetősége, amely hamar valós igénnyé alakult. Így a 400 főről közel 1000 főre rohamosan növekvő szoftverfejlesztőnek három éven belül kellett megoldania a további terjeszkedést azzal a feltétellel, hogy a székháztól gyalogtávolságra helyezkedjenek el a további irodák, és minőségben valamint szolgáltatások elérhetőségében se kelljen kompromisszumot hozniuk a dolgozóknak.

Bérlőképviselet

A MEGOLDÁS

A VLK Cresa nem csak épületeket javasolt az NNG részére, hanem egy stratégiai együtt gondolkodás mentén sikerült a vállalat hosszú távú igényeit is kiszolgálnia. 2012 őszén költözött be az NNG székházába, a Szépvölgyi Business Park területén. A megállapodás keretében 5+5 éves szerződést írt alá a bérbeadóval, a bérleti díjat 20 %-kal a piaci átlag alá sikerült szorítani. A VLK Cresa az opciós elő bérleti jog lehetőségét is megszerezte az NNG számára. A vártnál jóval hamarabb, 2014-ben felhasználták a rendelkezésre álló 6.000 m2-területet, és újabb 3.000 m2-nyi irodaterület volt szükség a folyamatosan érkező új kollégák leültetéséhez. Az irodapark környezetében három különböző épületben sikerült helyet biztosítani az NNG számára úgy, hogy az első irodaház bérleti időszakához és feltételeihez kellett igazodnia a többi szerződésnek is.
A VLK Cresa az igényeket túlszárnyalva oldotta meg az NNG költözési projektjét az új székházba.

Meg tudja mondani, hogy cégének hány bérleti szerződése van, összesen mekkora területet bérelnek, és mennyi a bérleményi összköltség egy hónapban?