Maison Bistro & Hotel

ELÉRT EREDMÉNY

Kulcsfontosságú Budai lokáció, Műemlékvédelmi épületben modern praktikus belső, Jövedelmező működés

MÉRET

17 szobás butik hotel

ELHELYEZKEDÉS

Budai Vár, Budapest

Magas minőségű butik hotel egy barokk parasztházból

A Maison Bistro & Hotel tulajdonosa több sikeresen működő étterem mellett új szállodai befektetéssel kívánta bővíteni portfólióját, viszont nem rendelkezett az ehhez szükséges szállodaipari tapasztalattal. Ügyfelünk számára fontos volt a korai tervezési fázisban egy olyan szakmai csapat bevonása, akik ismerték a szállodai életet – nyitottak már szállodát, ismerik a szálloda üzemeltetéséhez szükséges elvárásokat, és korábban dolgoztak műemléki épületek felújításán -, és akikre rá merte bízni ezt a speciális projektet.
Amellett, hogy a VLK Cresa több munkatársa is jártas a vendéglátás területén, a Maison üzemeltetőjével régebbre visszanyúló személyes ismertségnek is köszönhetően cégünkre esett a választás a szálloda kiépítésére.

Bérlőképviselet

A MEGOLDÁS

A Budai Vár legrégebbi utcájában található az a 300 éves műemléki ház, amelyből egy olyan épületet kellett megálmodni, ami elbírja a szálloda pozicionálásához tervezett szolgáltatási- és szoba mixet, a vendégek elégedettségét szolgálja, üzemeltethető, és jövedelmező is. A történelmi miliő egyértelműen megadta azt a különleges hangulatot, amelyhez a mai kor vendéglátói elvárásokat és a szálloda egyediségét kellett beemelni. A két stílus ötvözetéből született a funkcionális design: az érték megőrzése mellett egy modern, használható és élhető belsővé alakult az épület, ami ráadásul három funkciót is ellát: szálloda, bisztró és rendezvényhelyszín.

Amennyiben szálloda vagy étterem nyitását tervezi, csapatunk segít a koncepciótól a megvalósulásig!