Lufthansa Systems

A Lufthansa Systems a világ vezető IT szolgáltatója a légiipari szektorban. Magyarországon 1995 óta működik, ma már több száz mérnökkel fejleszt alkalmazásokat és informatikai megoldásokat nemzetközi légiipari ügyfeleinek.

ELÉRT EREDMÉNY

1,4 millió EUR megtakarítás, Zavartalan működés, ÚJ fit-out

MÉRET

8.000 m2

ELHELYEZKEDÉS

Infopark és RiverPark, Budapest

IDEÁLIS MUNKAKÖRNYEZET OPTIMÁLIS ÁRON

A cég dinamikus növekedése miatt az Infopark területén belül két épületben tudta elhelyezni dolgozóit. A cél az iroda és munkakörnyezet optimalizálása volt, illetve egy olyan költséghatékony megoldás a következő 5 év bérleti időszakára amely magas színvonalú munkakörnyezetet nyújt, a legköltséghatékonyabb módon.

Bérlőképviselet

A MEGOLDÁS

A két épület a bérleti időszak alatt két különböző tulajdonoshoz került, két különböző üzleti stratégiával. A piac ugyan még mindig válság utáni állapotban volt, kedvező bérleti feltételeket biztosítva a bérlőknek, de az új fejlesztések, új irodaházak hiánya miatt a költözési opciók limitáltak voltak.
Több mint 10 lehetséges alternatíva közül a két szakmailag legjobb megoldást versenyeztettük az Infoparkban maradás ellen. A már meglévő, a Lufthansa Systemsnek otthont adó irodák tulajdonosaival olyan megállapodást kötöttünk, amelyben az ügyfél jelentős bérleti díj-kedvezményt ért el, továbbá az iroda átalakítás költségét is a bérbeadó viselte.

Meg tudja mondani, hogy ingatlanai mennyire versenyképesek?