KFC

A KFC a világ egyik legnagyobb gyorsétteremlánca, mely több mint 18 000 éttermet üzemeltet, köztük harmincat Magyarországon, master-franchise partnerével közösen. A magyar piacon 1992-ben jelent meg a Király utcai üzlet megnyitásával. A budapesti helyszínek közül a Váci utcai megszerzése és kialakítása jelentette a legnagyobb kihívást, melyben csapatunk nyújtott hatékony és gyors segítséget.

ELÉRT EREDMÉNY

Belvárosi lokáció, Versenyképes bérleti díj, Gyors költözés

MÉRET

300 m2

ELHELYEZKEDÉS

Váci utca, Budapest

Étterem Kulcsfontosságú Helyen

A KFC dinamikus bővülési tervének része, hogy a Váci utcában, Budapest fő bevásárló utcájában étteremet nyithasson.
Minden rendelkezésre álló piaci lehetőséget felkutattak, anélkül, hogy megfelelő ingatlant találtak volna, mégis az eredeti terveikkel összhangban továbbra is ragaszkodtak a célterülethez.

ss

A MEGOLDÁS

A piacon nem jelenlévő alternatívákat vizsgálva olyan kiskereskedelmi egységet találtunk, amely étteremként működött, de alulteljesített. Megkerestük a tulajdonost és, megvizsgáltuk a lehetőségeket, majd bemutattuk a KFC-t potenciális bérlőnek. A bérbeadó megragadta az alkalmat , hogy egy megbízható nemzetközi bérlő vegye át az éttermet, és úgy döntött, hogy bérbe adja a KFC részére az egységet, amelyet 3 hónapon belül a KFC meg is nyitott.

Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!