KFC

A KFC a világ egyik legnagyobb gyorsétteremlánca, mely több mint 18 000 éttermet üzemeltet, köztük harmincat Magyarországon, master-franchise partnerével közösen. A magyar piacon 1992-ben jelent meg a Király utcai üzlet megnyitásával. A budapesti helyszínek közül a Váci utcai megszerzése és kialakítása jelentette a legnagyobb kihívást, melyben csapatunk nyújtott hatékony és gyors segítséget.

ELÉRT EREDMÉNY

Belvárosi üzlet kiemelt helyszínen

MÉRET

300 m2

ELHELYEZKEDÉS

Váci utca, Budapest

A KÉRÉS – ÜZLETNYITÁS KIEMELT BELVÁROSI HELYSZÍNEN

A KFC dinamikus terjeszkedési tervének részét képezte egy üzletnyitás a Váci utcában, Budapest fő bevásárlóutcájában. A projekt legnagyobb nehézségét az jelentette, hogy bár az ügyfél már minden piaci lehetőséget megvizsgált és nem talált megfelelő helyszínt, mégis ragaszkodott az eredetileg elképzelt célterülethez.

ss

A MEGOLDÁS – EGY, MÁR KORÁBBAN IS VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGKÉNT HASZNÁLT HELYISÉG MEGSZERZÉSE ÉS BÉRLÉSE

A felmerült lehetőségek közül azokat részesítettük előnyben, ahol korábban is étterem működött, így kisebb átépítéssel és egyszerűbb engedélyeztetési eljárással tudtuk felgyorsítani a folyamatot.

AZ EREDMÉNY - VERSENYKÉPES BÉRLETI DÍJON MŰKÖDTETETT ÜZLET BUDAPEST SZÍVÉBEN

A bérbeadókkal és az önkormányzattal történt hatékony, és emiatt gyors, 3 hónapos tárgyalássorozat eredményeként, versenyképes bérleti díjért, hosszú távú bérleti szerződéssel nyitotta meg új éttermét a KFC Budapest legforgalmasabb bevásárlóutcájában.

ss
Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!