IKB Leasing

A német anyavállalattal rendelkező, hamburgi központú IKB Leasing géplízing specialistaként Magyarországon 1999 óta kínál finanszírozási szolgáltatást a gyártó- és feldolgozóipar eszközberuházásaihoz. Megbízásunkkor az ügyfél elsődleges célja az volt, hogy változatlan minőségű munkakörülményeket tudjon biztosítani dolgozóinak kedvezőbb bérleti feltételekkel.

ELÉRT EREDMÉNY

60.000 EUR megtakarítás, Zavartalan működés, Rugalmas bérleti feltételek

MÉRET

600 m2

ELHELYEZKEDÉS

Csalogány utca, Budapest

Kimagasló minőségű munkakörülmények kedvező bérleti feltételek mellett

Megbízásunkkor az ügyfél elsődleges célja az volt, hogy változatlan minőségű munkakörülményeket tudjon biztosítani dolgozóinak kedvezőbb bérleti feltételekkel.
Az IKB Leasing stabil nemzetközi háttérrel rendelkező cégként a működésének folytonosságára és a költségmegtakarításokra helyezte a hangsúlyt.

ss

A MEGOLDÁS

Az elmúlt években használt iroda elhelyezkedése, minősége és szolgáltatásai megfeleltek az igényeknek, azonban a bérleti díjat az aktuális piaci viszonyoknak megfelelően csökkenteni kívánták. Felmerült a költözés lehetősége, azonban fontos volt továbbra is a bel-budai lokáció előnyben részesítése a munkaerő és az ügyfélkör hatékony megtartása érdekében. A kevés megfelelő alternatíva feltérképezése után a cél a jelenlegi bérbeadóval való minél előnyösebb pénzügyi konstrukció kialakítása lett. A hatékony tárgyalások eredményeként az IKB Leasing a költözés helyett a már meglévő irodájára szóló bérleti szerződését hosszabbította meg, jelentős kedvezményeket elkönyvelve mind a bérleti díjat, mind a szerződés meghosszabbításának lehetőségeit illetően.

Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!