IKB Leasing

A német anyavállalattal rendelkező, hamburgi központú IKB Leasing géplízing specialistaként Magyarországon 1999 óta kínál finanszírozási szolgáltatást a gyártó- és feldolgozóipar eszközberuházásaihoz. Megbízásunkkor az ügyfél elsődleges célja az volt, hogy változatlan minőségű munkakörülményeket tudjon biztosítani dolgozóinak kedvezőbb bérleti feltételekkel.

ELÉRT EREDMÉNY

60.000 EUR (kb 18.000.000 Ft) bérlményi összköltség megtakarítás

MÉRET

600 m2

ELHELYEZKEDÉS

Csalogány utca, Budapest

A KÉRÉS – MEGSZOKOTT KÉNYELEM KEDVEZŐBB FELTÉTELEKKEL

Az IKB Leasing stabil nemzetközi háttérrel rendelkező cégként a működésének folytonosságára és a költségmegtakarításokra helyezte a hangsúlyt. Az elmúlt években használt iroda elhelyezkedése, minősége és szolgáltatásai megfeleltek az igényeknek, azonban a bérleti díjat az aktuális piaci viszonyoknak megfelelően csökkenteni kívánták. Felmerült a költözés lehetősége, azonban fontos volt továbbra is a bel-budai lokáció előnyben részesítése a munkaerő és az ügyfélkör hatékony megtartása érdekében. A kevés megfelelő alternatíva feltérképezése után a cél a jelenlegi bérbeadóval való minél előnyösebb pénzügyi konstrukció kialakítása lett.

ss

A MEGOLDÁS – RÉGI IRODA KEDVEZMÉNYES ÁRON ÉS KEDVEZŐBB SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKKEL

A hatékony tárgyalások eredményeként az IKB Leasing a költözés helyett a már meglévő irodájára szóló bérleti szerződését hosszabbította meg, jelentős kedvezményeket elkönyvelve mind a bérleti díjat, mind a szerződés meghosszabbításának lehetőségeit illetően.

AZ EREDMÉNY - JELENTŐSEN CSÖKKENT BÉRLETI DÍJ ÉS RUGALMASAN HOSSZABBÍTHATÓ BÉRLETI SZERZŐDÉS

Az új bérleti szerződés lehetővé tette, hogy bérleti költségek jelentősen csökkenjenek, valamint a szerződéses feltételek rugalmasabbá váljanak. Az IKB Leasing kedvezőbb feltételekkel folytathatta munkáját régi irodájában. Ennek köszönhetően amellett, hogy biztosítani tudta a megszokott minőségű munkakörülményeket, nem kellett tartania a munkaerő és az ügyfélkör elvesztésétől sem.

ss
Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!