i-Insight

Az i-insight BigData elemzésekkel, modellezésekkel segíti ügyfelei munkáját, hogy gyorsabb, megalapozottabb döntéseket hozzanak stratégiai üzleti kérdésekben. A cég londoni központja mellett Budapesten és Bangalore-ban is működtet irodát. A cég növekedése és a kedvezőbb ingatlanpiaci lehetőségek időszerűvé tették az új budapesti helyszínre való átköltözést.

ELÉRT EREDMÉNY

Több mint 20%-kal nagyobb iroda, változatlan bérleti díj

MÉRET

200 m2

ELHELYEZKEDÉS

Maros utca, Budapest

A KÉRÉS – NAGYOBB IRODA A KÖLTSÉGEK VÁLTOZÁSA NÉLKÜL

Az i-insight dinamikus IT cégként olyan irodát keresett, amely működésének következő 3-5 évében nemzetközi céghez méltó professzionális környezetet, jobb térkihasználást és hatékonyabb költséggazdálkodást biztosít. Számunkra a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy bár a korábbi iroda sem volt kiemelkedően drága, mégis csökkenteni kellett a költségeket úgy, hogy emellett azi-insight jelentősen nagyobb irodaterületre tartott igényt. Továbbá szűkítette a lehetőségeket az a kérés, hogy az iroda a város budai oldalán maradjon, illetve felmerült egy partnercéggel való összeköltözés lehetősége is, melynek következtében két különböző igényt volt szükséges tendereztetni a piacon.

ss

A MEGOLDÁS – NAGYOBB, KÉNYELMESEBB, FELÚJÍTOTT IRODA VÁLTOZATLAN KÖLTSÉGEK MELLETT

Miután nem csak a budai, hanem a pesti oldalon is megvizsgáltunk minden lehetőséget, sikeres tárgyalások után egy olyan helyszínt találtunk ennek a dinamikusan növekvő vállalkozásnak, mely méretben több mint 20%-kal nagyobb volt az előzőnél és végül nem kellett rajta osztozni egy partnercéggel. Az új iroda minőségileg is magasabb szintet képviselt, ráadásul a felújítás költségeit teljes mértékben magára vállalta a bérbeadó.

AZ EREMÉNY - ÚJ KÉNYELMESEBB IRODA, KEDVEZŐBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

Az i-insight végül tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, ennek ellenére csendes irodába költözhetett, ahol a munkatársak személyre szabott tervezés után, saját igényeiknek megfelelő munkakörnyezetben folytathatják munkájukat. Az átalakítások költségeinek túlnyomó részét a bérbeadó fizette.

ss
Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!