DataCare

A DataCare egy innovatív, fiatal vállalkozás, melynek küldetése, hogy integrált hardware és software megoldásokkal segítsen ügyfeleinek maximalizálni az információ megtérülését azáltal, hogy növeli az információ értékét, és/vagy csökkenti az információbirtoklás informatikai költségeit. A vállalat rövid időn belüli két alkalommal való költözésének támogatása csapatunk legizgalmasabb megbízásai közé tartozott.

ELÉRT EREDMÉNY

Rugalmas feltételek a dinamikus növekedésre, 3 hónap után beköltözés a saját irodába, Szolgáltatott iroda az átmeneti időszakra,

MÉRET

200 m2

ELHELYEZKEDÉS

Westend irodák, majd Lajos utca, Budapest

KÉT KÖLTÖZÉS HÁROM HÓNAP ALATT

A vállalat rövid időn belüli két alkalommal való költözésének támogatása csapatunk legizgalmasabb megbízásai közé tartozott.
A DataCare, mint induló vállalkozás azonnali segítséget igényelt abban, hogy egy átmeneti használatra kialakított, ugyanakkor magas minőségű munkakörnyezetet biztosító és könnyen bővíthető helyiséget találjon, amíg bérbe nem veszi végleges irodáját. A cég vezetői komplex értékelési rendszer alapján kívántak állandó irodahelységet választani, ugyanakkor a reális piaci lehetőségek szűkössége miatt a legkisebb szükséges kompromisszum mentén készítettük elő a döntést.

ss

A MEGOLDÁS

Mivel a munkakörnyezet minősége, professzionalitása és a rugalmasság fontosabb volt, mint a rövidtávú relatív magas költségek, a szokásos irodaházi megoldás helyett egy szolgáltatott irodára esett első körben a választás. A pénteki napra eső szerződés aláírást követő hétfőn meg is kezdődhetett a munka az újonnan birtokba vett átmeneti irodában.
A cég gyors kezdeti növekedését lekövetve, 3 hónap után a szolgáltatott irodából egy klasszikus irodaház saját, kizárólagosan bérelt területén folytatódhatott a munka.

Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!