DataCare

A DataCare egy innovatív, fiatal vállalkozás, melynek küldetése, hogy integrált hardware és software megoldásokkal segítsen ügyfeleinek maximalizálni az információ megtérülését azáltal, hogy növeli az információ értékét, és/vagy csökkenti az információbirtoklás informatikai költségeit. A vállalat rövid időn belüli két alkalommal való költözésének támogatása csapatunk legizgalmasabb megbízásai közé tartozott.

ELÉRT EREDMÉNY

Azonnal igénybe vehető átmeneti iroda biztosítása, majd három hónapon belül az állandó iroda birtokba vétele

MÉRET

200 m2

ELHELYEZKEDÉS

Westend irodák, majd Lajos utca, Budapest

A KÉRÉS – KETTŐ KÖLTÖZÉS HÁROM HÓNAP ALATT

A DataCare, mint induló vállalkozás azonnali segítséget igényelt abban, hogy egy átmeneti használatra kialakított, ugyanakkor magas minőségű munkakörnyezetet biztosító és könnyen bővíthető helyiséget találjon, amíg bérbe nem veszi végleges irodáját. A cég vezetői komplex értékelési rendszer alapján kívántak állandó irodahelységet választani, ugyanakkor a reális piaci lehetőségek szűkössége miatt a legkisebb szükséges kompromisszum mentén készítettük elő a döntést.

ss

A MEGOLDÁS – SZOLGÁLTATOTT IRODA AZ ÁTMENETI IDŐSZAKBAN

Mivel a munkakörnyezet minősége, professzionalitása és a rugalmasság fontosabb volt, mint a rövidtávú relatív magas költségek, a szokásos irodaházi megoldás helyett egy szolgáltatott irodára esett első körben a választás. A pénteki napra eső szerződésaláírást követő hétfőn meg is kezdődhetett a munka az újonnan birtokba vett átmeneti irodában.

AZ EREDMÉNY - A VÁLLALAT DINAMIKUS NÖVEKEDÉSÉT LEKÖVETŐ RUGALMAS BÉRLETI SZERZŐDÉS

A cég gyors kezdeti növekedését lekövetve, 3 hónap után a szolgáltatott irodából egy klasszikus bérirodaház saját, kizárólagosan bérelt területén folytatódhatott a munka.

ss
Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!