British American Tobacco

A British American Tobacco (BAT) a világ egyik vezető dohányipari vállalata. Jelenleg kb. 60 országban több mint 50 000 munkavállalót foglalkoztat. Magyarországon 1992 óta van jelen. Egy budapesti központi irodával és a modernizált pécsi dohánygyárral üzemel. A piaci változásokra a társaság átszervezéssel reagált. Ugyanakkor a cég vezetése elkötelezett volt a csökkentett számú munkavállaló motivációjának megerősítésében, és a színvonalas munkakörnyezet kialakításában.

ELÉRT EREDMÉNY

1,2 millió EUR megtakarítás, Kiemelkedő minőségű iroda, Költséghatékony költözés

MÉRET

1600 m2 iroda

ELHELYEZKEDÉS

MOMentum Irodaház, Budapest

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG, KIEMELKEDŐEN ALACSONY ÁRON

Feladatunk az ideális cégközpontnak otthont adó irodaterület megtalálása volt, mely egyúttal minőségi, költséghatékony módon nem csak a magyar, hanem a regionális iroda otthonául is szolgálhat. Jelentős kihívás volt, hogy a kirívóan magas minőségi elvárás egy nagyon agresszív költségcsökkentési céllal párosult.

ss

A MEGOLDÁS

A többkörös, professzionálisan szervezett tendereztetéssel és szerződéstárgyalással mindkét célt sikerült elérnünk.
A teljes piac feltérképezése során több mint 25 épületet vizsgáltunk meg. Az előminősítések után megmaradó három legjobb épület-alternatíva közül választottuk ki az ideális megoldást, mely kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezett, emellett egyedülálló módon zöldövezeti érzéssel párosult. Az iroda közvetlen közelében számos minőségi szolgáltatás érhető el. Az irodaterületet úgy alakítottuk ki, hogy egy része bármikor leválasztható és szükség esetén visszaadható vagy albérletbe adással tovább hasznosítható.

Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!