British American Tobacco Szerződés Újratárgyalás

A British American Tobacco (BAT) a világ egyik vezető dohányipari vállalata. Jelenleg kb. 60 országban több mint 50 000 munkavállalót foglalkoztat. Magyarországon 1992 óta van jelen. Egy budapesti központi irodával és a modernizált pécsi dohánygyárral üzemel. A piaci változásokra a társaság átszervezéssel reagált. Ugyanakkor a cég vezetése elkötelezett volt a csökkentett számú munkavállaló motivációjának megerősítésében, és a színvonalas munkakörnyezet kialakításában.

ELÉRT EREDMÉNY

Versenyképes bérleti díj, Kiemelkedő minőségű iroda megtartása, Terület visszaadás

MÉRET

1.000 m2 iroda

ELHELYEZKEDÉS

MOMentum Irodaház, Budapest

A rugalmas bérleti feltételek előnye

4 évvel az új irodába költözés után az új kérés a bérleti szerződés újratárgyalása, a bérleti díjak jelentős növekedése nélkül és a prémium minőségű iroda megtartása. A legnagyobb kihívás itt az volt, hogy a piac drasztikusan megváltozott, a bérleti díjak nagymértékben emelkedtek és a kiemelt irodák iránti erős kereslet mutatkozott.

ss

A MEGOLDÁS

Szakembereink sikeresen bebizonyítottak a bérbeadónak, hogy miért jó döntést a megtartani a BAT bérlőként akar versenyképes bérleti feltételek elfogadásával is.
A tárgyalási feltételek nehezítette a magas piaci bérleti díjak, és hogy a bérlő a szükségtelen területek vissza akartak adni, ennek ellenére sikerült elérni a bérleti díjak versenyképes szinten tartását és sikeresen lezárni a bérleti szerződés újratárgyalást.

Irodák és raktárépületek minden piaci szegmensnek! Találja meg nálunk a legmegfelelőbbet!