AdNovum

Az AdNovum egy csúcsminőségű szoftver és biztonsági mérnöki vállalat, amely 30 éve innovatív megoldások vezetőjévé vált. 1988-ban alapították, az elképzelés: a legmagasabb minőségű szoftver írása Svájcban. Az óvatos kezdetekből az AdNovum az alapításától számított tíz éven belül jelentős szoftver gyártóvá fejlődött.

ELÉRT EREDMÉNY

Magas minőségű új iroda, Egy helyszín, Probléma megoldás nehéz körülmények között

MÉRET

2.600 m2 iroda

ELHELYEZKEDÉS

Corvin Technology Park, Budapest

Könnyű megközelíthetőség, költséghatékony, magas színvonal

Az AdNovum svájci neves informatikai szoftvergyártó cég bővítési tervének köszönhetően új irodahelyiségekre volt szüksége, hogy a két különböző helyen levő irodáját összevonhassa.
Céljuk az volt, hogy ugyanolyan magas minőségi színvonalon, könnyen megközelíthető helyen és a költségvetésbe illeszkedő irodában a budai oldalon maradjanak.

A MEGOLDÁS

A bérleti szerződésük lejárta előtt 2 évvel kezdtünk velük dolgozni, amely lehetővé tette számunkra, hogy megtaláljuk a tökéletes megoldást, amely minden igényt kielégít. Néhány Budai lehetőség mellett, megnéztünk 2 nagyszerű pesti oldalon lévő projektet, és az új fejlesztésű Corvin Irodát választotta ki az AdNovum végül.
Több kihívást jelentő tárgyalás után sikerült megállapodni a szerződés részleteiben, beleértve hogy az összes alkalmazottat egy tető alá költöztessék, versenyképes bérleti díjjal és további bővítési lehetőséggel. Újabb kihívást jelentett, hogy a fejlesztés átadása csúszott, és régi helyen a bérbeadó magas bérleti díjat szabott meg a tovább maradásra. Pár nehéz tárgyalás után sikerült megoldani a helyzetet ügyfeleink javára, meggyőzve az új ingatlan tulajdonost, hogy vállalja át ezt a költség többletet.

Ingatlanai túl sok figyelmet igényelnek, és nem tud csapatával és ügyfeleivel eleget foglalkozni?