Adecco

Az ADECCO a világ legnagyobb humán erőforrás szolgáltatásokat nyújtó vállalata. Több mint 60 országban összesen 5100 irodában 31 000 saját alkalmazottal, több mint 100 000 ügyféllel és 650 000 ügyfeleknél dolgozó munkatárssal büszkélkedhet. Magyarországon 1991 óta van jelen, jelenleg 90 alkalmazottal, 3500 kölcsönzött munkaerővel és évi 500 kiközvetített munkaerővel, több mint 10 milliárd forint árbevétellel működik.

ELÉRT EREDMÉNY

100 millió Ft bérleti összköltség megtakarítás

MÉRET

800 m2 iroda és 150 m2 utcai iroda

ELHELYEZKEDÉS

Váci út és Millenáris Park, Budapest

A KÉRÉS – KÉT IRODÁT EGY ÁRÁÉRT

Két évvel az irodabérleti szerződés lejárta előtt kezdtünk új ingatlanstratégia kialakításába az Adecco-val. A célok egyértelműek voltak: az iroda és munkakörnyezet megújítása, valamint a budai iroda integrálása a pesti központi épületbe.

Bérlőképviselet

A MEGOLDÁS – FÜRDŐSZOBASZALONBÓL TOBORZÓIRODA

A központi pesti irodát újraterveztük és modernizáltuk. Hatékonyabbá tettük a munkakörnyezetet és a légtechnikát, fejlesztettük a közösségi és rekreációs tereket, csökkentettük az iroda zajszintjét.
A központi iroda épületében, a földszinten, egy volt fürdőszobaszalont átalakítva helyeztük el az új, régiós léptékkel is egyedülálló toborzási központot. Műszaki projektmenedzsmentünk biztosította, hogy a tervezési és kivitelezési munkák a megadott idő- és költségkereten belül valósuljanak meg.

AZ EREDMÉNY - MODERNIZÁLÁS, MEGÚJULÁS ÉS MEGTAKARÍTÁS

elentősen növeltük az iroda minőségi szintjét, emellett összehasonlítva a korábbi és a jelenlegi elhelyezkedést, az Adecco az új bérleti konstrukcióban közel 100 millió forint (több mint 300.000 EUR) megtakarítást ért el, és a cég munkavállalói modern, minden igényt kielégítő környezetben töltik mindennapjaikat.

Bérlőképviselet
Mennyire felel meg ingatlana az aktuális és közeljövőben tervezett beruházásoknak?